Sentry Mode Activate! Zo bewaak je je Tesla

Tesla model M

Gebruik jij de Sentry Mode? Met Sentry Mode kun je je Tesla extra goed in de gaten houden. Zodra iets of iemand dichtbij jouw Tesla komt, activeert het alarmsysteem. Daarnaast gaan de camera’s aan om in de gaten te houden wat er gebeurt. Mocht jouw Tesla beschadigen, bijvoorbeeld omdat iemand er (per ongeluk) met iets hards langsgaat, kun je dat terugzien op de beelden.

We horen al van een aantal klanten dat de Sentry Mode van pas is gekomen. Nog beter is het om beschadigingen te voorkomen met een goede lakbescherming. Wil je ook een keiharde lak? Met de N-XTC Quartz Coating voorkom je krasjes en beschadigingen op jouw prachtige Tesla.

Alsnog is het leuk om te zien wat er om je auto heen gebeurt natuurlijk. Waarom? Omdat je kunt achterhalen wie eventueel je auto heeft beschadigt. En het kan in grappige filmpjes resulteren. Zo installeer je de dashcam:

https://www.tesla.com/nl_NL/support/software-v9?redirect=no#dashcam

Tips

TIP: Kun je de beelden van de Sentry Mode niet afspelen? Probeer het eens via VLC Media Player, dat is een gratis video player die je gemakkelijk kunt downloaden. Deze ondersteunt heel veel video-formats en de kans is groot dat je de beelden daarmee wel kunt afspelen.

LET OP: Jouw Tesla laat weten dat hij gaat filmen. Hij knippert een aantal keer met zijn indicatielichten. Mensen die dit weten en er niet van gediend zijn dat ze gefilmd worden kunnen daar negatief op reageren. Daarnaast kun je soms rare beelden te zien krijgen van wat mensen doen of mensen die uitgebreid naar binnen staan te gluren.