Wat vindt onze klant?

We zijn natuurlijk erg benieuwd of wat we leveren ook goed aansluit bij wat onze klanten nodig hebben. Daarom hebben we een klant geïnterviewd om te vragen wat hij van onze glascoating vindt.

Waarom wilde u een glascoating ?

Ik rijd veel op autosnelwegen in Nederland en Duitsland. Daarbij ontstaat regelmatig lakschade. Op een beurs had ik gehoord van glascoating, dat een soort pantserlaagje vormt die de auto beter beschermt tegen lakschade en inbranden van vogelpoep en boomhars.

Waarom heeft u gekozen voor Car Guys Detailing?

Ik had van kennissen gehoord dat Car Guys Detailing officieel getrainde detailers heeft die een erg goede glascoating kunnen aanbrengen.

Hoe heeft u het proces ervaren?

Heel prettig: de auto wordt eerst bekeken en gezamenlijk wordt de behandeling afgesproken en ingepland. Daarna wordt de auto opgehaald. De auto wordt in een daarvoor geschikte garageruimte voorbereid en behandeld (duurt een paar dagen. Daarna wordt de auto weer afgeleverd.

Welke behandelingen zijn er voor u uitgevoerd?

Mijn nieuwe auto (een BMW X1) is, ongeveer een week nadat hij door de dealer was geleverd, door Car Guys Detailing opgehaald en na een grondige reiniging van de lak voorzien van de glascoating N-XTC Quartz coating. Vervolgens is de auto afgewerkt met een beschermlaag waardoor de coating goed kan uitharden. Dit duurt ongeveer een week.

Wat is uw ervaring met de glascoating?

Uitstekend: het werkt echt ! Ik heb de auto nu bijna 2 jaar en er is vrijwel geen lakschade zichtbaar. Bovendien heeft de metallic kleur een hele diepe glans gekregen en door het extreem gladde oppervlak hecht het vuil veel minder (spoelt er zelfs af tijdens een regenbui), dus is autowassen veel makkelijker/sneller geworden – bijna leuk zelfs!

Bent u tevreden over de geleverde diensten?

Jazeker, het is even een extra uitgave om de glascoating aan te laten brengen, maar het is zeker waar voor je geld. De auto blijft langer mooi en het kost minder moeite om mooi te houden.

Zou u Car Guys Detailing aanraden bij uw relaties?

Zeer zeker! Het is een betrouwbaar bedrijf met goed getraind personeel en de afspraken worden netjes nagekomen.

Voor meneer Van Dijk hebben wij zijn nieuwe BMW X1 2.0 Xdrive behandeld, direct toen hij nieuw van de dealer kwam. De auto is gepolijst en is nu beschermd met 2 lagen N-XTC Quartz 4d.

automobile-bmw-car-89784