De prestaties van uw Tesla verbeteren

tesla-prestaties

Uw Tesla kan meer dan slechts dansen. Met deze tips kunt u de prestaties van uw Tesla verbeteren!

Software Updates

Van tijd tot tijd krijgt u een melding van uw Tesla dat er een update beschikbaar is. Klik het niet achteloos weg! We zijn wat achterdochtig geworden voor updates voor onze computers en telefoons. Maar voor u Tesla kan het absoluut geen kwaad. Deze updates zorgen juist voor verbeterde prestaties, maar ook nieuwe functionaliteiten. Denk aan:

  • Automatisch sturen op hogere snelheden;
  • Automatisch van baan wisselen;
  • Waarschuwing als u een baan gaat verlaten;
  • Automatische noodrem;
  • Etc.

Deze features zitten niet standaard op elke Tesla. Als u uw Tesla net nieuw hebt wel, maar als u al een paar jaar in een Tesla rijdt zorgen deze updates ervoor dat uw Tesla steeds beter wordt en nog meer kan.

Slip Start

Deze optie verlaagt uw Tesla zodat de wielen meer en beter grip krijgen. Hierdoor kunt u als een raket optrekken! Hoewel, niet als een raket, die hebben juist een slome start, maar als een straaljager! MAX-POWER!!

Autopilot

Dit wist u natuurlijk allang, maar Tesla’s hebben een ‘assistent’ die u helpt tijdens het rijden. Hoewel dit het rijden een stuk comfortabeler maakt, moet u echter niet verwachten dat de autopilot alles voor u doet. Het is nog steeds niet veilig om met uw telefoon te spelen tijdens het autorijden. De autopilot zorgt er in ieder geval wel voor dat u minder snel moe wordt en alerter blijft.

More fun met uw Tesla

Naast dat u uw Tesla beter kunt laten presteren, kunt u het gebruik van uw Tesla ook leuker maken. Weleens gehoord van de Rainbow Road uit Mario Karts? Of rijdt u liever als de Mars-rover door de droge, rode rotspartijen van Mars? Of wilt u als de kerstman tussen rendieren zoeven in uw arrenslee? Duiken in de duikboot van James Bond? Even creatief zijn op een Sketch Pad?

We hebben zoveel mogelijk easter eggs voor u in kaart gebracht in ons andere blog verborgen functies van een Tesla.