Velgbescherming:

Velgbescherming AlloyGator

Sinds echt heel recent mogen we ons (trots) installateur noemen van een geweldig leuke en nieuwe velgbeschermer! De Alloygator! Het ideale product om uw velgen te beschermen (en uw auto te pimpen).

AlloyGator

De AlloyGator is een product dat op doeltreffende velgbescherming op onopvallende, of juist opvallende wijze. Deze wijze van velgbescherming is enkele jaren geleden in Engeland ontwikkeld en daarna verder verbeterd. Een AlloyGator is een harde nylon ring die gemonteerd wordt op de velg. Op die manier bescherm je je velg bijvoorbeeld tegen stoeprandjes e.d. De AlloyGator voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en komt zelfs onder zware omstandigheden niet los.

Velgbescherming

Het is natuurlijk enorm vervelend als u een mooie auto heeft, maar de velgen zitten helemaal onder de krassen! Dit kan door van alles komen, stoeprandjes, steentjes enz. Alloygator biedt een goede velgbescherming tegen een aantal bedreigingen. Daarnaast maakt deze velgbescherming uw velgen meteen een stuk mooier!

Diverse kleuren

Onopvallend grijs of zwart…. maar natuurlijk veel leuker om een kleurtje aan uw wiel te geven! Tenzij u zakelijk rijdt wellicht. De AlloyGators worden geleverd als set van 4, maar zij zijn ook los te bestellen. Op dit moment bestaat ons assortiment uit 15 kleuren, maar dit wordt nog steeds uitgebreid. Daarnaast hebben we glow in the dark Alloygators, handig om uw auto terug te vinden in het donker.

Glow in the dark AlloyGator

Maten

De standaard AlloyGators worden geleverd in een set van 4, geschikt voor wielen van 13 tot en met 21 inch. Het maximum gewicht van de auto mag 3.000 kg bedragen.
Daarnaast hebben we ook de AlloyGator Exclusive. Deze is geschikt voor wielen van 12 tot en met 24 inch. Tevens heeft deze een iets andere vorm. Ze zijn rond in plaats van hoekig.

Voorbeeld

AlloyGator geel AlloyGator donkerblauw AlloyGator lichtbruin AlloyGator rood AlloyGator LichtblauwAlloyGator wit AlloyGator bruin AlloyGator oranje AlloyGator paars AlloyGator groen AlloyGator grijsAlloyGator roze